ZANGSTUDIO AMERSFOORT

Heb jij ook zo’n passie voor zingen en baal je ervan dat je die ene noot steeds nèt niet haalt? Wil je niet meer hees zijn na het zingen en genoeg adem hebben voor die lange zin? Kom dan naar Zangstudio Amersfoort!

Lucette helpt je je stem bewuster te gebruiken zodat je meer zelfvertrouwen krijgt en het zingen steeds leuker wordt! Ontdek de mogelijkheden van je stem of je nu pop, soul, rock, Nederlandstalig, jazz, musical of kleinkunst wilt zingen. Je werkt in de les niet alleen aan je techniek maar zeker ook aan je tekstbehandeling, timing, performance en microfoontechniek.

Alle leeftijden en niveaus zijn welkom!

De lessen zijn nooit standaard maar worden afgestemd op jou. Natuurlijk wil je graag nummers zingen in de stijl waar jij van houdt. Samen kiezen we een lied dat aansluit bij jouw niveau en interesse. Je zingt dan met de instrumentale versie van het lied of met pianobegeleiding. Karaoke-begeleidingen kun je vinden op YouTube. Er zijn verschillende manieren om deze te downloaden.
Je kunt ook (betaald) een bestand downloaden van: www.karaoke-versie.nl


ZANGLES

Privéles

In een privé-les zijn er 30 of 45 minuten beschikbaar voor jouw ontwikkeling.
Je kunt je lessen iedere week of om de week laten plaatsvinden.

Duoles

In een duo-les heb je samen met een vriend of vriendin 30 of 45 minuten les.
Je kunt je lessen wekelijks of om de week laten plaatsvinden. (30 minuten duo-les tot 16 jaar)

10 Lessenkaarten

10 keer 30, 45 of 60 minuten privéles. De kaart is 6 maanden geldig en de lessen zijn los in te plannen.

Proefles

Eerst een proefles afspreken? Dit kan geheel vrijblijvend.
Klik HIER voor meer informatie!

COACHING EN AUDITIEVOORBEREIDING

Ga je auditie doen voor een talentenjacht, conservatorium of popschool dan kan Lucette je helpen om goed voorbereid voor de dag te komen. Maar ook als je een CD gaat opnemen, nieuw repertoire voor je band moet instuderen, of als je als verrassing een liedje wilt zingen voor je allerliefste. (losse 60 minuten lessen of 10 lessenkaarten)

LEERLINGENCONCERTEN

 
_MG_4591 (2).jpg
 

Lucette organiseert minimaal 2 keer per jaar een optreden voor haar leerlingen. Net voor de kerst en het afsluitende optreden voor de zomervakantie. Deze concerten zijn natuurlijk best een beetje spannend maar vooral erg leuk, gezellig, leerzaam, en inspirerend. Alle niveaus en leeftijden treden op en iedereen is welkom om te komen luisteren en om de leerlingen aan te moedigen!

BENEFIET

De zangstudio probeert elk jaar mee te werken aan een goed doel. De afgelopen jaren traden we om geld op te halen o.a. op voor het Gasthuis van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, KIKA, Stichting kinderen voor KIKA (voor KIKA de Berg op), Het vergeten Kind en WAR-child.


STUDIOOPNAME

 
studio foto leerlingen.jpg
 

Zangstudio Amersfoort biedt haar leerlingen de mogelijkheid om een opname te laten maken van hun favoriete liedje in een professionele studio;
de Pro Music Studio in Eemnes. Dit is de studio waar Lucette zelf haar CD Music and Me heeft opgenomen! Natuurlijk zal Lucette zelf ook aanwezig zijn om de leerlingen te coachen en te helpen en het een en ander vertellen over zingen in een studio. Na afloop krijgen alle deelnemers via e-mail een mp3 van de opname toegestuurd en maken we een CD met alle liedjes erop!
Een professionele studio-opname is niet alleen heel leerzaam, maar ook ontzettend leuk. Leerlingen die al opnames hebben (mee)gemaakt, zijn stuk voor stuk laaiend enthousiast!
Wil jij -net als de zangleerlingen- ook graag een mooie CD-opname maken? Alleen of samen met je vrienden/collega’s? Kijk dan voor de mogelijkheden bij Zangworkshops