zangworkshops

workshop.jpg
 

ZANGWORKSHOP

Inspirerend zijn ook de zangworkshops die Lucette verzorgt. Workshops waarvoor je geen zangtalent hoeft te zijn maar waarin je wel onverwachte kanten van jezelf zult ontdekken. Even ontsnappen aan de dagelijkse bezigheden en eens op een andere manier betekenis geven aan de band met collega‘s, vrienden of familie. Samen zingen versterkt de teamgeest, is luisteren naar elkaar en samenwerken want alle partijen maken samen het geheel. Lucette besteedt aandacht aan houding, ademtechniek, stemvormingsoefeningen, meerstemmig zingen, interpretatie en samenklank maar de inhoud van de workshop wordt natuurlijk vooraf in overleg bepaald en plezier staat voorop!
Op locatie of in de zangstudio (tot max. 8 personen)

ZANGWORKSHOP MET CD OPNAME

Een workshop waarin je van alles over zingen te weten komt en waarin je samen met Lucette een door jou uitgekozen song instudeert en opneemt in een echte professionele geluidsstudio de Pro Music Studio in Eemnes. Eventueel voorzien van een zelfgeschreven tekst bijvoorbeeld als cadeau voor je liefste!
Het is ook leuk om samen met je vrienden/vriendinnen of collega’s je favoriete hit op te nemen voor je verjaardags-/vrijgezellenfeest of als bedrijfsuitje!

KINDERFEESTJE

Het leukste kinderfeestje vier je met Zangstudio Lucette Snellenburg in de Pro Music Studio, Eemnes! Klik HIER om meer te lezen.