CHRISTMAS AFTERNOON- Kerstconcert Zangstudio Amersfoort
Dec
15
2:00 PM14:00

CHRISTMAS AFTERNOON- Kerstconcert Zangstudio Amersfoort

Kom helemaal in de kerstsfeer met de getalenteerde leerlingen van Zangstudio Amersfoort tijdens hun nu al befaamde kerstconcert!

Beleef een heerlijke zondagmiddag met -natuurlijk- de echte kerstklassiekers, maar ook met nieuwe ontdekkingen en minder bekende kerstsongs. Vertolkt door talenten van 8 tot 62 jaar die solo, in duo’s of in koor zingen. Glühwein, sneeuwvlokjes en kerstklokken die via het oor naar je ziel gaan.

De uitvoerenden zijn leerlingen van zangcoach Lucette Snellenburg en delen met haar hun liefde voor het zingen. Sommigen met al veel ervaring, anderen nog maar net beginnend. Samen nemen ze je mee op een twee uur durende rit door een magisch Winter Wonderland.
All Time favorites zoals The Christmas Song of Silver Bells komen voorbij maar ook recenter werk van Sia, Birdy en Justin Bieber. En hoe koud het ook kan zijn, je gaat gegarandeerd met een warm gevoel weer naar huis!

TICKETS: €12,50 (incl. Servicekosten) via Theater de Lieve Vrouw

Neem ook eens een kijkje op de Facebook pagina van Zangstudio Amersfoort!

View Event →
DINER DANSANT-KERST
Dec
25
7:00 AM07:00

DINER DANSANT-KERST

Kom op eerste kerstdag lekker tot rust en genieten van een uitgebreid 4 of 5 gangen diner met live muziek in het prachtige Château De Raay in Baarlo.

Informatie over de arrangementen van Château De Raay vind je hier

Piano: Mark Milan
Vocals: Lucette Snellenburg

View Event →

Jul
6
7:30 PM19:30

THEATERCONCERT 2019

OP Zaterdag 6 Juli gaan we weer optreden in Theater Idea in Soest. Het belooft een afwisselende avond te worden met spetterende en ontroerende optredens, van kinderen, jongeren en volwassenen. Met liedjes van Maan, Michael Bublé, Dua Lipa, en het junior songfestival. Er wordt solistisch gezongen, maar ook meerstemmig in een duo of groep.


Met medewerking van:


Jan Peter Sträter - piano

Frank Stukker - gitaar

View Event →