Zangeres

 
 
Lucette

MOGELIJKHEDEN

Heeft u binnenkort een receptie of feest? Lucette zingt in verschillende bezettingen zodat de samenstelling altijd perfect past bij de gelegenheid. Op de voorgrond of juist op de achtergrond. Aan de hand van uw wensen, de beschikbare ruimte en het budget kan zij uw feest muzikaal aankleden.

Lucette kan een miniconcert geven, stijlvolle (achtergrond)muziek verzorgen tijdens uw receptie of diner maar ook ontroeren tijdens uw huwelijksceremonie of als muzikale verrassing.
Semi-akoestisch en van sophisticated (soft)pop en easylistening tot jazzy American Songbook repertoire. Eventueel aangevuld met swingende dance-classics.
De puurheid en diversiteit zorgt voor een bijzondere sfeer en het volume is altijd aangenaam. Door de akoestische benadering krijgen de nummers vaak een verrassende eigen ‘sound’.

Zeer geschikt voor locaties waar het geluidsniveau niet al te hoog mag zijn. En, dansen mag natuurlijk altijd!

 

Recepties, diners, high tea’s, wijnproeverijen, huiskamerfeestjes, doop- en huwelijksceremonies, muzikale verrassing, tuinfeest, verjaardag, huiskamerconcert

Lucette met gitarist/pianist
Lucette treedt op met begeleiding van een gitarist of pianist.
Klein en intiem; bij uitstek geschikt voor huwelijksceremonies, recepties, huiskamerfeestjes en als muzikale verrassing!

Lucette met ….
Met extra muzikanten is het duo moeiteloos uit te breiden. Van combo tot en met een compleet orkest. Net wat u wilt.

Lucette werkt met fantastische bekende en minder bekende topmuzikanten. Hoor- en zichtbaar professioneel en gedreven.

Live kerstmuziek

Op zoek naar live muziek rondom de kerst?
Lucette zorgt samen met haar gitarist/pianist voor een passende en sfeervolle muzikale omlijsting zodat uw kerstborrel, kerstdiner of kerstreceptie nèt dat beetje extra krijgt en onvergetelijk wordt!

Het duo brengt zowel echte kerstklassiekers als meer recentere en swingende kersthits. Semi-akoestisch en aangevuld met jazzy softpop & easylistening perfect voor in de december maand!
Het geluidsniveau is aangenaam en de presentatie stijlvol.

Ook een echt kerstconcert is mogelijk; zowel versterkt als onversterkt.


 

 
409075_363851607040284_1402919855_n1-261x300.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
!cid_097b574f-9827-4a85-9447-ab6d7e861982@eurprd02_prod_outlook.jpg
 
Luus-Herman1.jpg

Muzikale verrassing

Lucette komt samen met haar gitarist naar de gewenste locatie en zingt jouw favoriete lied of dat van de gelukkige.
Als verjaardagscadeau, hartverwarmende muzikale omlijsting van je huwelijksaanzoek, aan de deur bij je liefste
of gewoon zomaar om je vrienden tijdens een etentje te verrassen.
Repertoire in overleg, speciale tekst is mogelijk.

 

Huwelijksceremonie

Lucette zingt begeleid door een gitarist of pianist 3 a 4 nummers tijdens de huwelijksceremonie. Deze worden licht versterkt ten gehore gebracht op de door jullie gewenste momenten; bijvoorbeeld bij binnenkomst van de bruid, na het ja-woord/ tijdens het tekenen van de trouwakte en bij het verlaten van de trouwzaal of kerk.

Het repertoire voor de ceremonie wordt in overleg vastgesteld zodat jullie lievelingsnummers aan bod komen. Jullie gevoel voor elkaar vertaald in muziek en gedeeld met vrienden en familie. De prachtige zang van Lucette maakt jullie huwelijksvoltrekking nog persoonlijker en onvergetelijk!

Lucette kan ook muziek verzorgen tijdens de aansluitende receptie, het proosten en/of het taart aansnijden om extra feestelijk te kunnen genieten van jullie net gesloten huwelijk.

 
768x432_Lucette_Snellenburg_ceremonie_huwelijk.8007.jpg
 

14355546_1070664553041352_6877194362101944504_n.jpg
 

Vocalgroup Sisters

Vier super-vrouwelijke op en top professionele zangeressen die met hun act ieder evenement stijlvol opluisteren. Vier personalities met elk een eigen geluid die samen een waanzinnige, warme sound creëren. Ingetogen chique en melodieus meeslepend weten zij het publiek op ieder feest te enthousiasmeren.